ERZİNCAN / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Zübeyde Hanım Anaokulu

mengüceli mah 1306 sokak 5/1 kamu lojmanları Erzincan
Vizyon
*Milli ve manevi değerlere sahip çıkan , Türkçe’yi doğru ve güzel konuşan, *Kendine güveni olan, *Grup çalışma anlayışına açık, *Problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, *Sosyal ve kültürel etkinliklerde aktif, *Yeni bilgiler öğrenmeye istekli, *Atatürk’ün liderliğini ve yaşantımızdaki yerini kavramış, *Çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, *Kendi haklarını koruyan ve savunan, başkalarının haklarına saygı gösteren, Çocuklar yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
*Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmek. *Verimliliği yüksek bir kurum olmak. *Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üretmek. *Sürekli gelişmeyi hedefleyen bir kurum olmak. *21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmayı hedefleyen bir kurum olmak. *Kendine güvenen bireyler yetiştirmeyi planlayan,sevilen ve güvenilen bir kurum olmak. *Hizmet alanların ve çalışanlarının memnun olduğu bir kurum olmak. * Halkla bütünleşmiş ve aktif bir kurum olmak . *Cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren bir kurum olmak. *Öğrenciye odaklı bir kurum olmak. *Çocuğun,kendi kendine öğrenmesini sağlayarak öğrenmeyi öğretmek. *Sosyal ve kültürel etkinliklerle çocukların bilgi ve becerilerini artırmak. *Sorunları çözmeye odaklı bir kurum olmak.
07,30-17,30
DOĞALGAZLI